кадър bTVРедактор: Синоптичката Натали Трифонова и водещия на Преди обед“ се хванаха

...
кадър bTVРедактор: Синоптичката Натали Трифонова и водещия на Преди обед“ се хванаха
Коментари Харесай

Натали Трифонова и Сашо Кадиев хванаха бас за мача Италия – Испания

кадър bTV

Редактор: 

Синоптичката Натали Трифонова и водещия на „ Преди обед “ се хванаха на бас за изхода на полуфиналния мач сред Италия и Испания на Европейското състезание по футбол. Според нея ще победи Италия, а съгласно него – Испания. Залагането стана онлайн в ефир, а по същия метод ще се изплаща и облога.

Трифонова призна, че освен следи от близко българския и международния футбол, а и постоянно залага. Думите на хубавицата накараха Сашо да направи коментар, че явно тя има и други качества, с изключение на хубостта си. „ Това е сексистко изявление! “, не пропусна да го жегне колежката му водеща Деси Стоянова. Кадиев, който не един път си е навличал неприятности поради неуместни смешки в ефир, побърза да каже, че са другари с Натали и тя не се е обидила.

„ Той и други неща ми е казвал, но да не споделям какви “, разяснява с усмивка синоптичката, която реши, че е по-добре да не задълбава в държанието на Сашо Кадиев. От своя страна Деси Стоянова предизвести Натали, че е по-добре да не чака, че в случай че Италия победи, та ще си получи 20-те лв. от баса с водещия.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР